Ik werk met…

In mijn schoonheidssalon werk ik met natuurlijke producten tijdens de behandelingen. Daarnaast zijn er ook producten verkrijgbaar om thuis te gebruiken. Van crème, make up tot voedingssupplement.  

IK Skin Perfection
IK Skin Perfection gelooft in de schoonheid van iedereen. De missie van IK is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Zij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid.

4 Fasen reset programma
Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren we de huid en verkrijgen én behouden we zichtbare huidverbetering. Wij begeleiden je graag in 4 fasen naar doeltreffende huidverbetering!

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

FASE 1 Reset your skin
Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2 Let’s repair
In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen de huidconditie optimaliseren en de huid van ook van binnenuit te verzorgen.

FASE 3 Renewed effects
In Fase 3 zul je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hooggeconcentreerde krachtige serums.

FASE 4 Maximum results
In Fase 4 gaan we voor blijvende doeltreffende huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.